Remulla’t
REMULLA’T
Què és el Remulla’t?
L’activitat es realitza de 09:00 h a 13:30 h a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme de Sort, i al riu Noguera Pallaresa per als grups més avançats. Les agrupacions es fan segons edat i nivell.
Aquestes estades pretenen introduir als teus fills al piragüisme a través d’activitats lúdiques fomentant la camaraderia, la confiança amb el medi i sobretot, gaudir de l’estiu!!!
Els alumnes amb nivells més avançats evolucionen en aspectes tècnics del piragüisme i de seguretat bàsica al riu mitjançant descensos en diversos trams i sessions tècniques al camp d’eslàlom de Sort. *Des de l’AEPallars recomanem participar en un mínim de dues setmanes per a poder assolir les destreses bàsiques. I tots aquells que vulguin continuar després del curs, poden incorporar-se a l’equip de perfeccionament només pagant la part proporcional fins a finals d’any!!!
Els cursos Remulla’t són impartits per Tècnics Esportius de Nivell II de piragüisme.
El preu inclou:
  • Curs de piragüisme
  • Tot el material tècnic (pala, armilla, piragua, casc i cubrebanyeres) menys la roba esportiva, banyador, tovallola i xancles.
  • Entrada a les instal·lacions
  • Assegurança esportiva que cobreix l’activitat del Remulla’t
Inscripcions
Aquest any la inscripció es fa en línia, a través d’un formulari molt senzill.
Indispensable ser soci/sòcia de l’AEPallars.
Més informació
Amb la realització dels cursos d’estiu de piragüisme podeu tenir accés a la tecnificació anual d’aquest esport tan arrelat a la nostra comarca, aprenent a gaudir del treball en equip i al desenvolupament individual que proporciona aquest esport.
La iniciació al piragüisme comença amb la confiança en el medi a través de jocs a les aigües tranquil·les durant els primers dies a l’Escola de Piragüisme o al camp d’eslàlom l’Aigüerola de Sort, en un marc de màxima seguretat.
També es fan descensos pel riu i es gaudeix del mateix pels trams més tranquils i segurs de la Noguera Pallaresa.
L’AEPallars dóna l’opció a tothom que ho desitgi a millorar el nivell adquirit en la iniciació amb cursos de perfeccionament, on amb horaris semblants es tracta de consolidar el nivell en aigües braves, s’aprenen tècniques d’autorrescat, esquimotatge, lectura de riu, navegació…

Baixar fulletó 

PAGAR

 
 

[Web creada per Duma Next]