Notícies << Enrera
Dimecres, 13 de octubre 2021
Dessuadora i Armilla AEPallars 21/22
No et quedis sense, arriba la nova dessuadora i armilla de l'AEPallars amb la col.laboració de Nomada Pirineu Republik.
Dijous, 7 de octubre 2021
Cursos Monogràfics d'Escalada
Introdució a Via Llarga, Escalada Artificial i Autorescat en Paret... ...Apuntat.
Dimarts, 21 de setembre 2021
Esqui Road 21/22
Cada vegada tenim més a prop la temporada d'esquí 2021/2022 i des de l'AEPallars llancem una nova forma d'entrenar la tècnica d'esquí. L'esquí road, són uns patins que van amb botes d'esquí i permeten realitzar corbes amb la mateixa postura que en l'esquí de pista, així poder avançar la temporada i arribar a ella amb un treball de base excel·lent. Per aquest motiu, volem oferir-vos, abans que arribi l'hivern, els entrenaments d'esquí road.
Divendres, 17 de setembre 2021
ENTRENAMENTS FÍSICS 2021/22
Des de l'AEPallars, oferim entrenaments en sec per tal que els alumnes assoleixin una bona condició física que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport i evitar lesions. Per aquest motiu, abans que arribi l'hivern, teniu les opcions d'entrenaments físics de pretemporada, temporada i primavera. Aquest any, hem afegit la possibilitat de fer una única inscripció per tot l'any escolar o d'apuntar-os per separat a l'opció que més us pugui interessar.
Divendres, 17 de setembre 2021
RUNNER 2021/22
Des de l'AEPallars oferim entrenaments de running per als infants i joves de la comarca, per tal que els alumnes assoleixin una bona condició física, que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport i evitar lesions.
Divendres, 17 de setembre 2021
ESCALADA 2021/22
Des de l'AEPallars oferim entrenaments d'escalada esportiva, per als joves de la comarca per tal que els alumnes assoleixin una bona base tècnica i condició física que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport.
Dimecres, 7 de juliol 2021
IniciativaRius 2020 un premi al teu suport!
El balanç de la IniciativaRius, impulsada per l’Associació Esportiva Pallars, amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha estat molt positiu, amb la implicació de grups voluntaris i escolars, i la creació d’una xarxa estable de participació
Dimecres, 7 de juliol 2021
57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa Bis
Ja tenim cartell del Ral·li d’aquest any!
Dimecres, 7 de juliol 2021
Cursos de piragüisme intensius / setmanals per adults
Des de l’AEPallars et proposem un curs de caiac perquè puguis gaudir tu també de la pràctica del piragüisme o bé millorar les teves habilitats.
 
 

[Web creada per Duma Next]